Er du i overgangsalderen?

28.03.2022

For mange kvinner kommer overgangsalderen som et sjokk. Det er noe vi ikke var forberedt på, det kan være ukjent og mange ganger ubehagelig. Vi kan oppleve å plutselig få hetetokter, nattesvette, humørforandringer osv. Kropp og psyke forandrer seg raskt og vi forstår ikke hva som skjer.

Det er ikke alltid så lett å forholde seg til dette, hverken for den som kommer i denne forandringsprosessen eller for de som lever tett på denne personen.

Min påstand er at dersom vi er er bevisste på at denne perioden er noe som kommer, kan vi forberede oss og gjøre ting som letter prosessen.

Dersom vi ikke tar hensyn til oss selv i denne perioden i livet, kan den bli unødvendig hard og smertefull. Det skjer med mange damer som ønsker å være flinke piker og kjører på i samme tempo som tidligere. Da kan alle symptomer bli sterkere, og overgangen kan ta lenger tid. Mange kan ha plager av dette i flere år.

Det som er bra, er at det er mye man kan gjøre med naturlige metoder for å få det bedre. Og vi kan få det mye lettere dersom vi velger å ta hensyn til oss selv og omfavne denne perioden i livet i stedet for å forbanne den.

Omfavner vi oss selv i denne perioden, kan vi få mye rikdom ut av det. Forbanner vi det, blir det ekstra slitsomt.

Det er litt opp til oss selv hvordan vi velger å forholde oss til overgangsalderen.

Jeg valgte å skrive hovedoppgave om dette temaet i Heilpraktiker studiet mitt og har derfor mye kunnskap om hva man kan gjøre for å få det bedre med naturlige metoder.

Jeg har et foredrag om dette temaet som snart vil bli tilgjengelig hvis du vil vite mer om dette.

Dersom du ønsker personlig veiledning ift dine utfordringer, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Gode ønsker!

Karianne,

Din Heilpraktiker