Hva kan en hårmineralanalyse gjøre for deg?

26.01.2023

Til damen som kontaktet oss om hårmineralanalyse: Om du kunne sende oss en melding på post@dinheilpraktiker.no eller 41356971, vil vi svare på ditt spørmål. Vi kommer dessverre ikke gjennom til deg på e-mail adressen som er oppgitt via kontaktskjemaet.

I dag finnes det dessverre en del giftstoffer i miljøet - i lufta, vannet, jorda og i materialer vi omgir oss med.

Selv om vi gjør alt vi kan for å leve så naturlig som mulig, er det ikke til å komme fra, at en del av disse stoffene kan komme seg inn i kroppen vår og bli lagret der.

Vi mennesker er avhengige av mat og vann, vitaminer og mineraler for å kunne leve og være friske. Noen av giftstoffene vi omgir oss med, fungerer på en slik måte at de «sloss» med mineralene om plassen inne i kroppen. Det blir litt «Kongen på Haugen». Dersom giftstoffene er i overtall, kan de dytte mineralene ut av kroppen og finne plass til å lagre seg opp. Det er ikke så heldig for oss.

Noen mennesker merker ingenting til dette i det daglige, men for en del av oss som kanskje er mer sensitive eller som har vært utsatt for mer belastning i løpet av livet, kan dette gjøre at helsen påvirkes.

Symptomene på at kroppen er overbelastet av giftstoffer kan være mange. I Heilpraktikken sier vi at kroppens «svakeste ledd», er det som først påvirkes når en person blir syk. For noen er dette magen, for andre er det nyrene, for atter andre kanskje huden eller allergi.

Ved en hårmineralanalyse, tar vi en prøve av håret ditt og sender prøven til et laboratorie for undersøkelse -  for håret ditt kan fortelle noe om hvilke giftstoffer som måtte finnes i kroppen din og hvilke mineraler du evt. mangler.

Når analyseresultatet er kommet tilbake fra laboratoriet, tolkes prøvesvarene og så legger vi en plan for hvordan vi kan «dytte» giftstoffene ut av kroppen din slik at mineralene som hjelper systemet ditt til å fungere godt, vinner «Kongen på Haugen» og kan få jobbe for deg og kroppen din slik at du kan få en bedre helse.

Håper at dette ga deg en liten innsikt i hva en hårmineralanalyse kan gjøre for deg. 😊


Karianne

Din Heilpraktiker

41 35 69 71