Har du vondt i ryggen din?

05.04.2022

Hender det at du har vondt i ryggen din? Eller kanskje du har smerter i nakken og skuldrene? Begge deler er veldig plagsomt og kan legge en demper på dagen din.

Visste du at ved å være bevisst på hvordan du sitter, kan du unngå en del plager? Spesielt dersom du har en stillesittende jobb og oppholder deg mye foran PCén. 

Noen enkle tips er å sørge for at du har 90 grader i kneleddet når du sitter, at ryggen din er rett, skuldrene avslappet og at armene hviler på pulten når du skriver. Å ha riktig avstand mellom øynene dine og skjermen er også bra. Sørg for at nakken er avslappet og at du ikke sitter for mye framoverlent eller at du må se opp på PCén. Disse enkle tipsene kan være en måte å forbygge problemer i ryggen og nakken slik at du får det litt bedre.

Dersom det du kan gjøre selv ikke er nok, kanskje ryggen din trenger litt hjelp. Da kan Dorn metoden være et godt alternativ for å få det bedre.

Dorn metoden er en mild behandlingsform for rygg og ledd som ikke gjør vondt. Den første gangen du kommer, bruker vi litt lenger tid for å kartlegge ryggen din. De neste gangene følger vi opp. Det er ikke sikkert du trenger å komme så mange gangene før du føler deg bedre. Det avhenger bl.a. litt av hvor lenge du har hatt problemer med ryggen din.

Har du spørsmål til Dorn metoden eller til andre ting, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Med ønske om en god rygghelse!

Karianne

Din Heilpraktiker

41 35 69 71

post@dinheilpraktiker.no