Er du en nybakt mamma?

23.11.2022

Er du en ung kvinne som fikk et barn for en tid tilbake? Å få et lite barn, er jo et mirakel i seg selv, men det krever også mye av din kropp som kvinne.

Når vi bærer fram et barn skjer det mange fysiske forandringer i kroppen, ikke minst på det hormonelle nivået og etter at vi har født skal alle disse forandringene balansere seg igjen. Litt enkelt sagt skal du bli "deg selv" igjen samtidig som du har fått ansvaret for et lite vesen som trenger din fulle oppmerksomhet og omsorg. Og mange kvinner jobber hardt for å amme barnet sitt og kan streve med å få det til.

Noen ganger kan det å ha ansvaret for et lite barn, føles overveldende, man kan kjenne seg ensom, alene og det er ikke alltid partner forstår disse følelsene. Kanskje opplever du å svinge veldig i energi nivå, slik at du i det ene øyeblikket er våken og opplagt og i neste øyeblikk bare vil legge deg og sove. Følelsene kan også gå opp og ned. Man kan føle seg glad og rolig, for plutselig å bli lei seg, sint eller fortvilet. Kanskje blir du sint helt uten grunn, feks på babyens søsken og får dårlig samvittighet for det. 

Vit da at det er mulig å gjøre mye for å balansere kroppens hormoner med naturlige og skånsomme metoder slik at du kan få det bedre.

Jeg er utdannet Heilpraktiker og har spesialisert meg på området med kvinner og hormoner. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg dersom du har spørsmål rundt dette temaet, eller andre ting også selvfølgelig.


Gode ønsker fra

Karianne